Centralni Institut za Reumatologiju

Zaboravićete da su Vas ikada boleli zglobovi ili kralježnica - učinak potvrđen nezavisnim medicinskim testovima


Pozdrav,

Moje ime je prof. Goran Ivanović i stručnjak sam na području molekularne biologije. Na ovoj stranici Vam želim predstaviti najveće dostignuće u svom životu za koje sam upravo dobio nominaciju za državnu nagradu za prethodnu godinu. Izradio sam metodu zahvaljujući kojoj svako može na jednostavan način ukloniti bol i obnoviti zglobove i kičmu - a samim tim povratiti 100% fizičke sposobnosti.

Zato, ako želite BEZ neučinkovitih terapija ili hemijskih lekova:

Znajte da možete sve to postići bez opasnih operacija, skupih zahvata, beskrajnog čekanja u redu kod stručnjaka (koji svakako bespomoćno šire ruke...) i bez gutanja otrovne hemije (štetne po Vašu jetru, želudac i bubrege)... a uz to i uštedeti. Ako to želite uraditi - obavezno pročitajte što Vam želim reći u nastavku.

Nebitno je koliko imate godina i koliko dugo Vam smeta bol zglobova ili kičme. Nebitno je da li Vas probada u kostima 2 dana ili 20 godina. Čak iako Vam je lekar rekao da su Vaši zglobovi potpuno uništeni, zbog čega ste izgubili nadu da ćete imati normalan život... Znajte da možete uživati u 100%-tnoj sposobnosti kretanja. I to bez boli!

Evo zašto moja metoda predstavlja sjajnu alternativu poznatim, neučinkovitim metodama za zglobove:

Izradio sam prirodnu metodu koja će poboljšati stanje Vaših oštećenih zglobova i kičme

Zahvaljujući njoj - rešićete se boli i straha od potpunog invaliditeta... Zaboravićete na sve te probleme koji Vam smetaju zbog slabih zglobova ili kičme. Uklonićete ne samo bol, već i krutost, "škripanje" i otekline. Konačno ćete biti u stanju raditi sve ono što do sada niste mogli zbog boli.

Bez problema ćete se penjati uz stepenice, saginjati se, nositi unuke na rukama. Počećete sa zadovoljstvom voditi računa o vrtu, ići u šetnju, voziti bicikl, plesati! A sve to zahvaljujući tome da sam uspeo izraditi inovativnu formulu koja obnavlja zglobove i vraća im punu funkcionalnosti. Kako sam to uspeo?

Želio sam spasiti svoju mamu od nepokretnosti

Prema najnovijim ispitivanjima, svaka 3. osoba u regionu u starosnoj dobi između 36 i 95 godina ima probleme sa zglobovima ili kičmom. Te osobe često to i ne shvataju - misle da je to normalno, da telo ponekada boli, trne ili "pucketa". Ipak, većini preti ozbiljno oštećenje hrskavičnog tkiva i degeneracija koja se može završiti invaliditetom!

Nažalost, to je pogodilo i moju majku. Na početku joj je bilo teško hodanje uz stepenice ili ustajanje iz fotelje. Kasnije je bilo sve gore... Vrt o kojem je brinula s toliko radosti, potpuno je zarastao. Prestala nas je pozivati na porodične obroke. Sve je bila razdražljivija i tužnija. Kasnije, zbog boli u kolenima, kukovima, kičmi i laktovima nije se mogla čak ni umiti.

To je bilo opasno po njen život!

Ipak, najgore je bilo to da joj je nefunkcionalnost počela bukvalno ugrožavati život. Nikada neću zaboraviti dan kada sam došao po majku autom kako bih ju odveo na pregled kod gastroenterologa. Mama je morala samo preći na drugu stranu ulice i... zamalo da padne pod auto! Zbog boli je hodala vrlo sporo i odjednom joj se koleno ukrutilo i tako zabolelo da nije bila u stanju napraviti korak. Vozač se zaustavio u poslednjem trenutku...

Poludio sam kada sam kod mame vidio torbu punu tableta za zglobove. Ispostavilo se da ih već duže vreme pije. I postalo je jasno odakle su se pojavili čirevi želuca, problemi s jetrom i drugi gastrološki problemi... Žena je želela da sebi pomogne, a ustvari je tabletama otrovala svoj organizam.

Kako sam pronašao "patent za neuništive zglobove"?

Morao sam pomoći mojoj mami da povrati funkcionalne zglobove, a s njima i punu sposobnost i životnu radost. Želio sam da za moju decu i unuke bude divna baka - takva kakva je meni bila kao majka. Pomislio sam tada "Čoveče, pa ti si naučnik! Sarađivao si u otkrićima mnogih svari koje učinkovito savladavaju razna oboljenja. Zašto ne izradiš sredstvo za snažne zglobove?" I tada sam započeo ispitivanja...

Godinu dana sam provodio intenzivna laboratorijska ispitivanja. Testirao sam na svojoj majci razne spojeve aktivnih materija. Napomenuću samo da su sve bile 100% prirodne i sigurne za organizam. Bio sam inspirisan biljnim, monaškim receptima i spojio sam ih s najnovijim postignućima molekularne biologije. Znanje iz više različitih nauka i disciplina, vera u prirodu i malo sreće su brzo doneli uspeh - izradio sam jedinstvenu, makro-molekularnu formulu.

Odmah sam je prijavio za ispitivanja na velikoj skali. Njenu učinkovitost na niovu 98% potvrdili su najveći istraživački centri u Evropi i SAD-u! Još tokom testova je moja makro-molekularna formula na prirodan način povratila funkcionalne zglobove i kičmu hiljadama dobrovoljaca.

Neverovatni učinci

Moja mama je odmah nakon primene te inovativne formule osetila olakšanje kod bola. Veselila se jer je više nije mučilo naporno probadanje u kolenima. A to je bio tek početak. Naredne nedelje zglobovi i kičma su joj se prestali kočiti i bockati je. Zatim su nestale otekline na kolenima i laktovima, sve upale u zglobovima i kičmi ugašene su. Mama je ponovno počela brinuti o svom voljenom vrtu. Svi smo bili zadivljeni kad je odjednom sela na biciklo i... otišla. vičući od veselja!

"Zašto ste vi tako spori?" - pitala je nestrpljivo kada smo išli u restoran. A mi se jednostavno nismo mogli odviknuti od usporavanja koraka u njenom društvu. Nakon jedva 3 nedelje, mama je sva srećna i naježena rekla "Sine, moji zglobovi su kao novi. Gipka sam kao kada sam bila mlada! Ti si smislio protivotrov za bolne zglobove! Koliko će to pomoći ljudima! Majka ti je zahvalna". I zbilja - mama je na svoj 85. rođendan plesala od sreće sa svojim praunucima. Gosti su trljali oči impresionirani njenom formom!

Nakon takvog zapanjujućeg rezultata, svi su mi postavili isto pitanje: "Kako? Kako je to moguće? " Ako malo dublje pogledam, reći ću da je sve vrlo jednostavno. Ovo je lak prirodan način koji će pomoći svima koji imaju bolesti zglobova. A za stanovnike ex-Yu regiona (gde sam i ponikao) stvoren je klub s raznim popustima, zahvaljujući kojem možete nabaviti ovaj prozvod po nižoj ceni. Informacije o tome kako ćete naručiti će biti priložene u nastavku članka...

Mama je povratila fizičku funkcionalnost, a s njom i energiju i životnu radost.

Dosad je uništenje zglobova i kičme s protekom godina bilo neizbežno. Danas, pomoću inovativne makro-molekularne formule može se, ne samo zaustaviti, nego i potpuno preokrenuti proces trošenja zglobova i pršljenova u ljudskom skeletu.

Dozvolite mi da Vam ukratko objasnim kako tačno deluje moja super-učinkovita formula za jake zglobove. Taj proces je prilično komplikovan, ali ću se potruditi objasniti jezikom koji je razumljiv osobi koja nije stručnjak.

Odmah gasi bol i kontinuirano obnavlja zglobove kroz 24 sata dnevno

Zglobovi i kičma se habaju s godinama, ali takođe ih uništava i gojaznost, intenzivan fizički rad, dizanje teških stvari, prekomerno bavljenje sportom i povrede. Sinovijalna tečnost i hrskavično tkivo se degradiraju. Zglobovi su kao nepodmazani zupčanici - počinju se trljati i stalno degenerisati. Nakon određenog vremena počinjete osećati krutost i ogromnu bol koja onemogućava slobodno kretanje. Razvijaju se upale i teške degeneracije.

Nažalost, stanice hrskavičnog tkiva i sinovijalne tečnosti nemaju sposobnost samoobnove. To znači da (za razliku od drugih stanica ljudskog organizma) ne mogu ponovno oživeti. Zato se naši zglobovi i kičma uništavaju iz dana u dan. A valjda nećete prestati hodati i obavljati svakodnevne aktivnosti kako biste zaštitili zglobove i kičmu. To bi bilo apsurdno.

Zato je moj izazov bio stvaranje gela koji će imati radikalno delovanje: uklanjanje boli, obnavljanje uništenih zglobova i kičme i zaštita istih od sledećih oštećenja u budućnosti, ali koja će biti i 100% sigurna. Napravio sam to! Izradio sam snažnu, regenerativnu, makro-molekularnu formulu. Nazvao sam gel Flexsteel.

Jedinstvena formula gela snažno i odmah prodire u bolna mesta i gasi električne impulse boli na ćelijskom nivou, kako biste mogli funkcionisati bez boli. Stimuliše cirkulaciju, koja za 300% ubrzava regenerativne procese. U tom istom trenutku prirodni sastojci automatski obnavljaju hrskavično tkivo i sinovijalnu tečnost. Dovoljno je redovno koristiti gel kako bi obnova trajala 24 sata dnevno. Vi radite ono što i obično, a Vaši zglobovi i kičma se pomlađuju i vraćaju punu funkcionalnost. Degeneracije i bol nestaju bespovratno. Bez ikakvih nuspojava!

Zašto je moja makro-molekularna formula nazvana "čudesnim protivotrovom za oboljenja zglobova"?

IMA VIŠE OD 98% UČINKOVITOSTI U REGENERACIJI HRSKAVIČNOG TKIVA I SINOVIJALNE TEČNOSTI

PRE

Uništen zglob kojeg je zahvatila degeneracija i bol

POSLE

Obnovljen zglob - 100% funkcionalnosti bez boli


Do sada se mislilo da je to čudo. Ipak, to je činjenica koju potvrđuje slučaj moje majke, kao i slučajevi 140 hiljada osoba koje su već povratile jake zglobove i kičmu zahvaljujući mojoj metodi. Štaviše, učinkovitost makro-molekularnog gela je nesumnjivo dokazana od strane nemačkog istraživačkog centra u Dortmundu. Ovo otkriće svetske skale je dobilo priznanje i pohvale od istaknutih stručnjaka na temu reumatologije, ortopedije i neurologije. Takođe neprestano dobijam sadržajna pisma od osoba koje mi se zahvaljuju za "ozdravljenje" - u našoj profesiji, to je najveći razlog za radost i ponos u slučaju nekog otkrića.

100% JE SIGURNA I VEOMA JEDNOSTAVNA U UPOTREBI

Prirodni sastojci čine čuda – dovoljno je da nauka razvije njihov idealan sastav! To je misao vodilja koja mi je bila u glavi kod stvaranja makro-molekularne formule za izgradnju zglobova. Tretman sadrži isključivo prirodne, sigurne i super-učinkovite supstance, smeštene uunutar gela.

Svi Vaši prijatelji i članovi porodice koji su navikli na to da ste oboljeli i da se jedva krećete će biti oduševljeni. Kada vide kako trčite, vozite biciklo i plešete bez boli, neće moći poverovati da ste stanje zglobova popravili!

MOMENTALNO UBLAŽAVANJE BOLI

PRIRODAN TRETMAN BEZ NUSPOJAVA

OBNOVA ZGLOBOVA I KIČME

NORMALIZUJE CIRKULACIJU

100% FIZIČKE FUNKCIONALNOSTI

VELIKA UŠTEDA

Zašto propustiti ovu priliku za savladavanje boli i povratak punoj sposobnosti vaših zglobova?

Možete i dalje patiti zbog ogromne boli zglobova i kičme. Možete takođe uništavati svoje zdravlje toksičnom hemijom i živeti s perspektivom progresivnog invaliditeta... ali zašto biste to radili kada Vam garantujem brzu, jednostavnu i štedljivu metodu za povrat pune sposobnosti bez boli? Dovoljno je par tretmana kako biste se pridružili 140 hiljada zadovoljnih korisnika Flexsteel koji su već savladali bolove, obnovili zglobove i kičmu, a sada uživaju u punoj funkcionalnosti!

Ništa ne rizikujete!

Koristeći Flexsteel gel odmah ćete ukloniti bol i povratiti fizičku funkcionalnost. Uz to, ništa ne rizikujete! Kao svetski priznato postignuće, moja makro-molekularna formula dobila je prestižnu garanciju trostrukog zadovoljstva: originalnosti, kvaliteta i zadovoljstva.

Garancija trostrukog zadovoljstva

1. Garancija originalnosti - u makro-molekularnom tretmanu Flexsteel nalazi se formula na temelju najjačih materija za regeneraciju zglobova i kičme. Njenu učinkovitost potvrđuju klinički testovi. To je jedinstvena inovativna formula. Zato možete biti sigurni da će Vam stići originalan proizvod, dostupan jedino posredstvom ove stranice.

2. Garancija kvaliteta - obzirom na napredan proces stvaranja makro-molekularne formule, Flexsteel ispunjava najviše standarde kvaliteta. Radi Vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja, stepen aktivnih materija je odabran tako da tretman bude u potpunosti siguran. Sve to kako bi učinci 100% ispunili Vaša očekivanja.

3. Garancija zadovoljstva - brojni laboratorijski i potrošački testovi potvrđuju najvišu učinkovitost Flexsteela. Na temelju ovih rezultata tretman je dobio priznanje specijalista iz celog sveta koji ga preporučuju svojim pacijentima. Oni su uvereni da ćete se u potpunosti rešiti bolova u zglobovima i kičmi i povratiti potpunu fizičku funkcionalnost.

Rešite se boli, obnovite zglobove i povratite 100% fizičke funkcionalnosti - lako, sigurno i štedljivo

Veliki farmaceutski koncerni iz SAD-a i Japana se bukvalno bore za patent moje makro-molekularne formule za obnovu zgloba. Kada već prodam patent, tretman će biti dostupan na celom svetu, ali sigurno će biti jako skup.

Pre nego što do toga dođe odlučio sam ga učiniti dostupnim u regionu - sa subvencijom od 50%. Sve to kako bih što većem broju osoba u mojoj otadžbini pomogao rešiti se problema sa zglobovima i kičmom jednom zauvek.

Zato Vas pozivam da iskoristite ovu priliku! Jer jednostavno je. Ne morate slati nikakav novac preko interneta niti plaćati karticom kako biste dobili Flexsteel gel. Dovoljno je da ispunite obrazac u 2 minuta, nakon čega će Vas pozvati agenti da Vas upute u detalje proizvoda i dostave (dostava je besplatna i proizvod plaćate pouzećem).

Hvala Vam na vremenu posvećenom na čitanje moje intimne priče, napisane u želji da pomognem ženi koja je zaslužna za sve što znam i umem. A Vama, želim puno sreće u novootkrivenom životu u kojem ćete uživati u punoj snazi i... trčati, plesati, skakati, plivati i raditi slobodno sve ono u čemu Vas je do sada ograničavala bol!



prof. Goran Ivanović

 • Ja sam super baka!

  Zbog boli u koljenima sam jedva hodala. Masti, injekcije i zahvati nisu davali učinke. Čak i suprotno - samo su mi trošili novac i snagu. Nisam znala što napraviti. Na sreću saznala sam za ovaj tretman. S obzirom na to da je to otkriće nominovano za Nobelovu nagradu, nisam puno razmišljala. I super! Već od prve upotrebe sam se osetila bolje. Nakon oko mesec dana osećam se kao nova. Idem na duge šetnje i održavam vrt sa svojom unukom. Bol je nestala bez traga. Hvala!

  Radmila Lekić,
  73 godine, Vranje

 • Jednostavno i učinkovito

  Nezamislivo je da tako jednostavna metoda čini takva čuda. Neverojatno. Već sam primenila ja, moje sestre i sestričine. Preporučujem svima! To je zbilja kraj tegobama sa zglobovima.

  Katarina Krstić,
  67 godina, Novi Beograd

 • Osećam se potrebnim

  Godine teškog rada su mi uništile zglobove. Obećavao sam unucima da ću igrati fudbal s njima ili voziti bicikl, a kasnije sam zbog boli sve to odgađao. Deca kao i sva druga deca - nisu razumela, samo su se ljutila. Osećao sam se kao nepotreban predmet. Sve dok mi kćer nije poklonila Flexsteel. To je bilo dobro! Odmah sam osetio razliku. Prošlo je mesec dana otkad koristim i osećam se neuništivo! Mogu trčati i voziti bicikl bez problema. Ponovno aktivno provodim vreme s porodicom kao pre.

  Nikola Grmić,
  65 godina, Gornji Milanovac

 • Vratila sam se u život

  Moje zglobove u kolenima uništila je prekomerna težina i posao na nogama – frizerka sam. Nisam mogla izdržati bol pa sam uzimala po nekoliko desetaka tableta dnevno. Nakon njih sam bila pospana i nikakva za život. Srećom, kolega s posla mi je preopručio ovaj neverovatni gel. To je bio pun pogodak. Bol je nestao kao rukom odnešen, a ja sam ponovno dobila strast prema frizeraju. Povratila sam svoju pokretljivost zbog čega sam mogla početi vežbati u teretani i… smršala sam čak 10 kg! Neverovatna promena!

  Gordana Mitrić,
  43 godine, Mladenovac

 • Žena je prestala kukati

  Žena je prestala kukati

  U kući mi žena uvek nađe neki posao, "popravi slavinu", "namesti policu", "ofarbaj sobu". Ali kada sam se trebao sagnuti i napregnuti, kičma je otkazivala poslušnost. Laktovi i kolena takođe. Na sreću, Flexsteel mi je vratio snagu u kičmi i zglobovima. Osetio sam kao da sam skinuo teret koji sam nosio godinama. A žena je konačno prestala kukati da stalno bežim od posla u kući!

  Sergej Damjanović,
  67 godina, Niš

 • Vratio sam se na posao

  Zamislite kako je to kada nemaš funkcionalnu šaku. Teško, a? Upravo to me je mučilo jer su me, zbog degeneracije, prsti boleli. Bili su natekli i često bi mi tresle ruke. Zlatar sam, to je moj posao i strast. Morao sam zatvarati svoju malu radnju sve češće, a zbog toga je trpio moj kućni budžet. Počeo sam tražiti metode za poboljšanje stanja zglobova i svuda su pisali da je najbolji taj preparat Flexsteel. Probao sam bez nade, ali zamislite, nakon 20 dana sam imao funkcionalnije šake nego pre 10 godina. Ponovno mogu raditi!

  Tijana Janković,
  55 godina, Pirot

 • Novi život po tako niskoj ceni

  Kad je nešto učinkovito, onda je obično i skupo. Tako je bilo s mojim personalnim maserom koji me je koštao 15,000 dinara mesečno i navodno je činio čuda. Bilo je suprotno – samo me živcirao, a zglobovi i kičma su me još više boleli. Kad mi je zet rekao da isprobam Flexsteel, lupila sam se po glavi. Kako će mi pomoći nekakv gel kad mi nije pomogao takav "čarobnjak" maser? Trebali ste videti moj izraz lica kad su bolovi prestali. Čudo!

  Tomislava Femić,
  68 godina, Leskovac

 • Jedina učinkovita metoda

  Isprobala sam razne metode kako bih se rešila "pucketanja" i boli u zglobu kuka. Nije bilo nikakvih rezultata. Čak naprotiv, degeneracija mi je napala kičmu. S Flexsteel je bilo potpuno drugačije. Više se ne brinem za svoje stanje jer sam 100% sposobna!

  Milunka Jeremić,
  59 godina, Vranje

Preuzmite Flexsteel gel uz popust 3700 RSD jeftinije

Količina dostupnih komada iz aktualne serije: 0 2 1

7400 RSD
3700 RSD

Naručite i uštedite 3700 RSD . Nakon slanja 200 narudžbi, promocija završava.

1 PAKOVANJE = 3700 RSD



Radi sigurnosti i pružanja usluga na najvišem nivou, vlasnik stranice zadržava pravo uvođenja izmena u izjavi o privatnosti. Cilj toga je potpuna privatnost klijenata radi potpunog zadovoljstva pruženim uslugama.